Të nderuar bashkëvendas, kontributi i juaj për Z. Agim Rexhep Gjonbalaj mund të bëhet përmes pageses me Credit Card apo PayPal përmes faqes tonë të Fondacionit Plavë Guci


Me rastin e 103 Vjetorit te Pavarsise Fondacioni Plave Guci beri nji dark, ku moren pjes rreth 500 bashkvendasve. Falenderojme Asamblistin tone Z. Mark Gjonaj per pjesmarje dhe perkrahjen qe ai ben ben cdo her komunitetit tone PLAVE GUCI, falenderojme perfaqsuesin diplomatik te Republikes te Kosoves Z. Ylber Kryeziu,. Falenderojm mysafirt e nderit qe na nderuan me pjesmarjen e tyre: Z. Gjergj Dedvukaj, Z. Ismet Kurti, Z. Haxhi Zeneli, Z. Agim Muja, Falenderojm moderatoret e mrekullueshem Z. Xhevat Kukaj dhe bukuroshen Alberita Rugova. Faklenderojm Orkestren nga Detroidi, Kengtarin Lindon Gjelaj, Safet Beqaj, Ismail Balidemaj, vllezrit Qetaj dhe Riza Daci. Poashtu falenderojm te gjith te pranishmit qe moren pjes dhe e ben ket mbremje nji mbremje jashtzakonisht te suksesshme dhe te kendshme. Shpresojm qe kjo mbremje do te jet nji shembull i mir qe komuniteti yne ka arsye pse e perkrah FPG aq fuqishem, sepse FPG do jet me komunitetin cdo her per te ndihmuar komunitetin tone me tubime dhe manifistemi qe komuniteti yne ka shum deshir dhe nevoj. Ju falnderojm edhe nji her per perkrahjen tuaj te palodhshme, FPG gjithmon me ju. - Kryesia e FPG

 

 

 

 
 
Copyright © 2011 fondiplaveguci.com, All Rights Reserved. Web Site designed by alexselimaj.com